green light

Tel: +45 6441 6120 e-mail: mail@green-light.dk

Belysning siden 1994

SmartScan kombinerer energioptimering og bedre belysning

Intelligent belysning – Effektivt, Miljøvenligt og Økonomisk

Kontor belysning

SmartScan er et banebrydende, trådløst belysningssystem fra green light. Det intelligente system giver energibesparende lysstyring med mulighed for at overvåge forbrug, vise driftsinformationer og status via et brugervenligt cloud interface.

Det giver dig de bedste forudsætninger for at reducere dit strømforbrug og opnå CO2 besparelser uden at gå på kompromis med komforten eller kvaliteten af din belysning. 

Optimale lysforhold

Med intelligent lysstyring får du en lang række fordele, der både kan være med til at sikre optimale arbejdsvilkår og maksimere din energioptimering.

Automatisk dæmp

Belysningen dæmpes automatisk, når der er tilstrækkeligt naturligt lys i rummet, til at opretholde det nødvendige lysniveau.

Større kontrol og tilpasning

Få større kontrol over din belysning med muligheden for automatisk eller manuelt at justere lysstyrke og farvetemperatur.

Optimalt lysniveau

Armaturerne opretholder det korrekte lysniveau gennem hele levetiden og kompenserer automatisk for snavs og defekte dioder, der normalvis ville påvirke kvaliteten af lyset.

Mulighed for gateway løsning

Armaturerne kan tilsluttes en gateway, der indsamler og sender driftsinformation om hvert armatur, som du kan tilgå via et cloud interface.

Kan kobles til andre systemer

Mulighed for at monitorere CO2 niveau, temperatur, luftfugtighed og koble systemet sammen med andre BMS-systemer.

Strømbesparende og fremtidssikret

Du slipper for at skulle tænke over din belysning, og en sensorbaseret løsning kan være med til at reducere dit forbrug med op til 90%. Samtidig giver det en længere levetid på armaturerne.

Bevægelsessensorer sikrer effektivitet og komfort

De integrerede sensorer i hvert armatur sikrer, at der kun er lys, når der er behov for det. Det kan give et besparelsespotentiale på op til 90%. Samtidig giver det en længere levetid på armaturerne.

Fremtidssikrede armaturer med fokus på brugervenlighed

Med en håndholdt programmeringsenhed kan belysningen tilpasses til dine præferencer og være med til at forbedre trivsel, velvære og effektivitet på arbejdspladsen.

Intelligent nødbelysning

SmartScan nødbelysning udfører automatisk test i henhold til din specificerede tidsplan og overvåger konstant sin egen ydeevne. Eventuelle fejl vises på statusindikator-LED’en i SmartScan-systemet. Du slipper både for bekymring og manuel diagnostik.

SmartScan sørger for de optimale læringsforhold på Borris skole

Besparelse

Årlig elbesparelse på 74%

Besparelse

23.532 kWh elbesparelse per år

co2 besparelse

14.119 kg CO2 besparelse per år

Lad os tage en snak om dit projekt

Kontaktform

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige løsning til dit projekt?

Udfyld nedenstående formular, så vender en af vores belysningseksperter tilbage hurtigst muligt.

Kontaktform