Energiteknolog studerende besøger green light
13 maj 2016

Energiteknolog studerende besøger green light

green light har et godt samarbejde med Erhvervsakademiet Lillebælt og har gennem flere år inviteret studerende fra uddannelsen Energiteknolog på besøg til en snak om fremtidens energiløsninger.

Studiedagen, som i år fandt sted den 18. april, afholdes i green light´s lokaler og byder på en rundvisning i green light´s hovedkontor og lagerbygninger i Middelfart samt en introduktion til green light´s energibesparende belysningskoncept.

Henrik Neve, direktør hos green light, udtaler:

”Vi er meget glade for, hvert år, at få besøg af de studerende fra uddannelsen Energiteknolog. Vi tror på, at der i fremtiden vil være et stort behov for medarbejdere, som har interesse for og evnen til at forstå og formidle energiberegninger – det er ingen undtagelse hos os. Vores virksomhed er i vækst, og vi vil også i fremtiden få brug for dygtige og engagerede energiteknologer. Ved at besøge vores virksomhed får de studerende indblik i green light´s belysningskoncept, og vi får mulighed for at høre fremtidens energiteknologers mening om green light´s løsninger”.

Begejstring for samarbejdet

Adjunkt og underviser på uddannelsen Energiteknolog på Erhvervsakademiet Lillebælt, Paul A. Jensen, udtrykker også begejstring for det gode samarbejde mellem skolen og green light:

”Det var et meget spændende og lærerigt besøg hos en af de førende lysfirmaer i Danmark, som arbejder noget anderledes end deres konkurrenter, der især producerer armaturer.

Direktør for green light Henrik Neve viste rundt på lager og kontor og fortalte om green light’s opstart, deres unikke måde at arbejde på: Ved at tilbyde løsninger og dokumentere disse løsninger kort og klart for kunderne, samt han fortalte om visionerne for firmaet.

Henrik Neve fortalte og viste firmaets koncept fra optælling til aflevering samt fortalte om, hvordan de kom ind hos de fleste af de store firmaer i Danmark.

Henrik Neve fortalte om firmaets brug af energiteknologer, som der er stor goodwill om, grundet deres bredde i uddannelsen og deres evne til at formidle beregninger og løsninger.

Energiteknologerne Kasper og Kevin fortalte om deres praktik i virksomheden, og hvordan de arbejdede som energiteknologer nu, og hvad de mente at have fået ud af uddannelsen.

Sluttelig fortalte Lars Stage, som har meget stor viden og erfaring på lysområdet, om LED belysning, virkemåden, konstruktioner, og hvordan LED vil bruges i fremtiden, samt Lars fortalte om green light´s unikke styring af lys med sensorer i hvert armatur, som giver en bedre styring, større energibesparelse og billigere montage.

En spændende og god dag, der gav god motivation til de studerende. Mange tak til green light”.

Paul A. Jensen Adjunkt Byggeri og Energi.

 


Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart. Læs mere