bibliotek-lysinstallation
07 apr 2016

Energibesparende lysregulering på biblioteker

Ny teknologi sikrer effektiv og energibesparende lysregulering på landets biblioteker

Et bibliotek er det perfekte mødested for læseglade mennesker. De mange hyggelige og sociale zoner på et bibliotek kræver god belysning og effektiv lysstyring.

Det kan være en udfordring at skabe optimale lysrammer på et bibliotek – særligt når kunstigt lys og dagslys blandes. For at bevare det læsevenlige lys og den gode atmosfære bør det kunstige lys dæmpes i takt med, at dagslyset tager over. Ved at dæmpe kunstigt lys i dagtimerne sikres et læsevenligt miljø, og der er store energibesparelser forbundet med effektiv lysregulering.

green light er specialist i kundetilpassede løsninger inden for fleksible og energibesparende belysningsanlæg. Vi skræddersyr alle belysningsanlæg, så de passer præcist til jeres lysbehov.

Målet for os er at skabe bedre belysning, effektiv lysregulering og vedvarende energibesparelser for biblioteker landet over.

Kontakt green light aps for et uforpligtende tilbud på et fleksibel, energibesparende og økonomisk fordelagtig belysningsanlæg til jeres bibliotek.

Se mere om vores erfaringer med effektive og energibesparende belysningsanlæg for det offentlige


Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart. Læs mere