Kloden i Græs
04 maj 2016

Store energibesparelser for kommuner

Flere kommuner landet over har opnået markante energibesparelser ved at udskifte gamle armaturer med nye green light armaturer. En opgørelse fra Hedensted kommune viser en årlig energibesparelse på Uldum bibliotek på helt op til 84,54%.

“I green light har vi en god og kompetent samarbejdspartner på belysningsområdet, der altid er med fremme i kraft af deres viden og evne til en bred og respektfuld dialog”.

– Thomas Richter Ziegler, Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

green light aps har gennem alle årene haft et godt og tæt samarbejde med en lang række kommuner i landet. Kommunerne efterspørger besparelser og grønne løsninger – og på det område er green light ekspert.

Hedensted kommune er en af de kommuner, som har taget green light konceptet til sig, og som har oplevet en årlig energibesparelse i kommunale bygninger på mellem 55 og 85%.

Årligt har Hedensted Rådhus haft en besparelse på 65,30%, mens skoler som Løsning Skole og Stouby Skole har haft årlige besparelser på henholdsvis 72,05 og 73,50%.

Energibesparelse i Hedensted kommune 2015

Hedensted kommune besparelser skema

Kilde: Årlige energibesparelser i Hedensted Kommune vises med accept fra Hedensted kommune.

Ved at udskifte gamle armaturer med green light’s energibesparende belysningskoncept har kommuner som Aarhus, København, Fredensborg, Thisted, Helsingør, Nordfyns, Mariager, Hjørring, Vejle, Kolding, Haderslev, Horsens, Silkeborg og Morsø alle opnået store energibesparelser.

Ønsker din kommune af høre mere om muligheden for nemt og sikkert at opnå store energibesparelser med green light konceptet, er du meget velkommen til at kontakte os på mail mail@green-light.dk eller telefon 64 41 61 20.

Se en film om green light konceptet

Se meget mere om green light konceptet på green-light.dk


Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart. Læs mere