green light

Tel: +45 6441 6120 e-mail: mail@green-light.dk

Belysning siden 1994

Belysning til sport og fritid

Sportsbelysning

Optimering af 11 haller i Sorø kommune

Besparelse

Årlig elbesparelse på 65%

Besparelse

117.409 kWh elbesparelse pr. år

co2 besparelse

70.445 kg CO2 besparelse pr. år

Fokus på det korrekt lys, fremtidssikring og besparelser

For at leve op til de gældende lovkrav omkring belysning i sportshaller, skal der være en række punkter, der er opfyldt. Vi har hjulpet mere end 50 haller med at opfylde disse krav, og samtidig sørge for at hallerne er gearet til fremtiden ved at bruge armaturer, der let kan modificeres og tilpasses. 

I dag bliver sportshaller brugt til mange forskellige formål og derfor er det vigtigt, at belysningen kan tilpasses og indstilles til hver enkel aktivitet, uanset om det er foredrag, kampe eller noget tredje.  

Optimeringspotentialet i haller er op til 90%, når du skifter til innovative armaturer med sensorstyring.

Korrekt belysning til sport og fritid gør en stor forskel

Korrekt belysning sikrer en høj grad af synlighed, hvilket er afgørende for spillernes sikkerhed og præstation. Hver aktivitet kræver forskellig belysning, og det stiller høje krav til, hvad belysningen skal kunne. 

Belysning påvirker også sportshallens æstetik og atmosfære. En godt oplyst hal skaber en mere indbydende og behagelig atmosfære for både spillere og tilskuere.

Moderne sportshaller bruges til meget andet end kun sport, og derfor er det vigtigt at indtænke alle parametre, når du skal vælge ny belysning. Vi kan hjælpe dig til den rigtige løsning til din sportshal, og med vores gennemarbejdede belysningskoncept får du de bedste forudsætninger for at træffe en velovervejet beslutning omkring dit belysningsprojekt. 

Derfor skal du vælge os til dit projekt

  • Vi leverer armaturer med fokus på bæredygtighed, intelligente løsninger og bedre indeklima.
  • Vi leverer et detaljeret beslutningsgrundlag baseret på indledende analyser og projektering, hvor vi i fællesskab afdækker dine behov.
  • Vi håndterer hele projektforløbet og sørger for at koordinere med de forskellige parter, så projektet gennemføres korrekt og til tiden. Under hele processen står vi klar til at rådgive og tilpasse efter behov.
rådgivere

Lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt

Kontaktform

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige løsning til dit projekt?

Udfyld nedenstående formular, så vender en af vores belysningseksperter tilbage hurtigst muligt.

Kontaktform