green light

Tel: +45 6441 6120 e-mail: mail@green-light.dk

Belysning siden 1994

Belysning til kontoret

Både indlevelse og udarbejdelse af vores ønsker til ny belysning var meget professionel og fyldestgørende. Deres opfølgning og færdiggørelse har været helt i top.

Vi har allerede anbefalet green light a/s flere steder.

Bjarne Hansen

Grejsdalens Fritidscenter

Vi har gennem hele forløbet oplevet en stor fleksibilitet og super rådgivning, også selv om vi undervejs har tilføjet flere kontorer og ændret på antallet af lamper.

Der er helt klart et bedre lys på vores kontorer, medarbejdere/kollegaer roser belysningen, det er ikke anstrengende for øjnene længere og de har ikke så ofte hovedpine.

Alex Thomsen

Scanglas

Vi oplever at green light leverer i top klasse i forhold til de enkelte projekter, hvor der er rigtig god vejledning og opfølgning fra start til slut. Det betyder at vores kollegaer på de enkelte ejendomme føler sig oplyste fra starten og trygge ved processen, når vi har green light med på holdet.

Vi vil til enhver tid anbefale green light til vores kollegaer i andre kommuner.

Pernille Bech Darbroudi

Kolding Kommune

Belysning til kontor easyair

Når kun det bedste er godt nok

Kvalitet, optimering og korrekt belysning til kontoret var i fokus, da vi rådgav Gottfred Petersen til den løsning, der passede bedst til deres behov. 

Besparelse

Årlig elbesparelse på 91%

Besparelse

14.201 kWh elbesparelse pr. år

co2 besparelse

1.889 kg CO2 besparelse pr. år

Vigtigheden af korrekt belysning til kontoret har aldrig været større

Du tilbringer op mod 90% af din dag indendørs. Langt størstedelen af det lys, du får i løbet af dagen, kommer fra kunstigt lys.

Ved at have fokus på den visuelle komfort, det naturlige lysindfald og omgivelserne, kan vi skabe de optimale arbejdsforhold og øge effektivitet og trivsel.

Ved at efterligne det naturlige lysindfald, får kroppen de optimale betingelser for velvære, hvilket blandt andet mindsker sygdomme og fremmer trivsel.

Studier har f.eks. vist, at effektiviteten stiger op til 40% ved at efterligne det naturlige lysindfald på arbejdspladsen og i læringsmiljøer.

Belysning er meget mere end besparelser. Den korrekte belysning er en investering i fremtiden.

Vi kan rådgive dig til den løsning, der passer til dine behov.

Belysning til kontor
Kontor belysning

Derfor skal du vælge os til dit projekt

  • Vi leverer armaturer med fokus på bæredygtighed, intelligente løsninger og bedre indeklima.
  • Vi leverer et detaljeret beslutningsgrundlag baseret på indledende analyser og projektering, hvor vi i fællesskab afdækker dine behov.
  • Vi håndterer hele projektforløbet og sørger for at koordinere med de forskellige parter, så projektet gennemføres korrekt og til tiden. Under hele processen står vi klar til at rådgive og tilpasse efter behov.

Lad os tage en snak om dit projekt

Kontaktform

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige løsning til dit projekt?

Udfyld nedenstående formular, så vender en af vores belysningseksperter tilbage hurtigst muligt.

Kontaktform