6. juni 2016

Nyansat Supply Chain Manager

Personalenyt!

green light har de seneste år været inde i en rivende udvikling, og skal vi fortsat kunne leve op til de høje krav vores kunder stiller – både til kvalitet og leveringssikkerhed – er det nu på tide at styrke hele vores supply chain struktur.

Til at stå i spidsen for denne udfordring har vi pr. 1. juni 2016 ansat Lars Bro Zachariassen som Supply Chain Manager.

Lars Bro Zachariassen

Lars får ansvaret for at udvikle, optimere og forankre en ny supply chain struktur hos green light – lige fra tilbudsfasen til implementering af den færdige løsning hos vores kunder. Både Lars og vi ved, at vi først er lykkedes med opgaven, når det færdige anlæg fungerer hos en tilfreds kunde.

I rollen som Supply Chain Manger, får Lars ansvaret for strategisk indkøb, lager, logistik og QA-funktionen, samtidig med at han også får det ledelsesmæssige ansvar for intern teknisk support.

Lars bliver således en afgørende nøgleressource i vores udvikling, hvor vi i fællesskab og til stadighed vil fokusere på at optimere både kvalitet, leveringssikkerhed og pris, ligesom vi løbende vil udvikle vores processer, rutiner og måleværktøjer gennem moderne processtyring og – allervigtigst – højt kundefokus !


Lars Bro Zachariassens baggrund

Lars har stor erfaring med og kendskab til rollen som Supply Chain Manager. Han kommer senest fra en stilling som Supply Chain Manager hos PLUS A/S, men han har i mange år beskæftiget sig med faget, bl.a. fra stillinger hos Container-centralen, Jamo International A/S, Medtronic og F. Hestbech A/S.

Lars behersker flere sprog herunder engelsk, tysk, hollandsk og svensk.

Læs mere om Lars Bro Zachariassen på LinkedIn