green-light-keyaccount-manager
03 aug 2017

Kan du udvikle og lede en salgsafdeling på sjælland?

Stærk salgsprofil * Karrierestilling i solid vækstvirksomhed * Unikt og markedsledende

Om green light

green light aps, www.green‐light.dk, er en innovativ handels‐ og rådgivningsvirksomhed, med hovedkontor attraktivt beliggende i Middelfart og datterselskab i Flensborg. Virksomheden er en førende specialist og leverandør, inden for rådgivning og salg af komplette belysningsanlæg og lystekniske løsninger samt renovering af bestående belysningsanlæg, primært til industri, service, detail og den offentlige sektor.

green light’s succes bygger i høj grad på evnen til at indgå i et nært partnerskab med kunderne. Ligeledes er medarbejdernes kompetence, kreativitet og evne til at tænke konceptuelt, når det gælder moderne, miljørigtig belysning, én af green light’s største aktiver. Som et led i en spændende forretningsudvikling, ønsker man nu at styrke salget på Sjælland og i den forbindelse søges en stærk salgsprofil, der kan løfte denne opgave.

Jobbet

Med reference til ledelsen i Middelfart og indledningsvis med udgangspunkt fra et hjemmekontor, skal du styrke virksomhedens salgsaktiviteter på Sjælland. I starten skal du, som ”enkeltkæmper”, udbygge salget på det sjællandske marked.

Du skal således, via personligt salg, skabe fundamentet for etablering af en selvstændig, sjællandsk salgsorganisation, som du selv skal ansætte, indsatsstyre og udvikle. Via hårdt arbejde, personligt salg og godt købmandskab, skal du selv bygge fundamentet for din egen personlige udvikling i green light.

I tæt samarbejde med et kompetent, teknisk bagland i Middelfart, skal du gennemføre opsøgende og vedligeholdende salg på hele Sjælland, indledningsvis med vægt på Hovedstadsområdet. Du får markedets stærkeste produktprogram og et unikt koncept inden for energioptimering.

En aktiv dialog med kunden omkring dennes behov, med fokus på investering, økonomi, tilbagebetalingstider, energibesparelser og reduktion af miljøbelastninger, er afgørende elementer for dit salg og – meget vigtigt – opretholdelsen af langvarige kunderelationer.

Ligeledes er det afgørende, at du også evner at udarbejde en målrettet salgs‐ og indsatsstrategi for din kunde‐ og emneplatform, der efterfølgende bliver omsat til konkret handling.

Kvalifikationer

Du behøver ikke vide noget om lys, men du er en dygtig sælger, forretningsudvikler og købmand, med en solid erfaring inden for opsøgende salg BtB, og du kan begå dig på alle niveauer, lige fra
”de bonede gulve” på direktionsgangen, til ”værkførerburet” i produktionshallen. Som person er du godt begavet, selvkørende og robust, med gennemslagskraft, overblik og gode forhandlingsevner. Din arbejdsform er præget af vision og struktur, en høj grad af vedholdenhed samt en stærk kommerciel og økonomisk forståelse.

Personligt drive er således afgørende for denne opgave – du kan både drive dig selv, din salgsproces og dine kunder, og så stortrives du i en virksomhed, præget af stærk vækst og løbende
fokus på muligheder, indsatser og resultater. Du motiveres af at skabe din egen ”forretning” på en platform, bestående af et unikt koncept, markedets bedste produkter og et stærkt bagland – alt
forankret i en virksomhed, med et meget stærkt og troværdigt renommé.

Du tilbydes

Du bliver en nøgleressource i en virksomhed, der vokser kraftigt, og som allerede i dag har en solid position på det danske marked, samtidig med at man er godt i gang med at indtage det nordtyske marked. green light er absolut kendt for at være den ledende spiller og en førende samarbejdspartner inden for lys.

I dette miljø får du en unik mulighed for at vise, hvad du kan, og samtidigt skabe dit eget fundament for et spændende lederjob og en fremtidig salgskarriere. Løn‐ og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Din ansøgning mærkes ”01.11.47” og mailes til stilling@eandersen.dk. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.


Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart. Læs mere