06 mar 2018

Intern teknisk konsulent søges

green light a/s www.green-light.dk er en innovativ handels- og rådgivningsvirksomhed, med hovedkontor attraktivt beliggende i Middelfart og datterselskab i Flensborg. Virksomheden er en førende specialist og leverandør inden for rådgivning og salg af komplette belysningsanlæg og lystekniske løsninger primært til industri, service, detail og den offentlige sektor. green light´s succes bygger i høj grad på evnen til at indgå i et nært partnerskab med kunderne. Ligeledes er medarbejdernes kompetence, kreativitet og evne til at tænke konceptuelt, når det gælder moderne, miljørigtig belysning, én af green light´s største aktiver. Som et led i en spændende forretningsudvikling, både i Danmark og Tyskland, ønsker man nu at styrke den interne tekniske back up funktion med to udadvendte og teknisk kompetent profiler – én til kontoret i Middelfart og én til afdelingen i Tyskland.

Intern teknisk konsulent

Tilbud * Projektering * Koordinering * Opfølgning

Jobbet:

Til vores klient søger vi to interne tekniske konsulenter til henholdsvis kontoret i Middelfart og kontoret i Flensborg. På mange måder er der tale om to enslydende stillinger, bortset fra lokation. Vi ser gerne, at du bor centralt i forhold til arbejdsadressen, og en bopæl lige nord for den tyske grænse vil være optimal til jobbet i Tyskland, idet der her også vil være en del udfarende aktiviteter til tyske virksomheder og kunder.

For begge stillinger er der er tale om et selvstændigt job, hvor du i tæt samarbejde med de eksterne konsulenter, både i Danmark og Tyskland, får ansvar for en bred vifte af opgaver. Du skal primært spille de eksterne sælgere bedre, og dine opgaver vil blandt andet omfatte udarbejdelse af tilbud og lysberegninger, bestilling af vareleverancer, løbende opfølgning på disse samt forhandling med leverandører. Du får også direkte kundekontakt, idet kunderne ofte henvender sig direkte til dig i forbindelse med tekniske spørgsmål og genbestillinger m.v. Ligeledes vil projektering og kalkulationer i forbindelse med salg og levering af færdige belysningsanlæg blive en del af dit ansvarsområde. Du kommer således til at arbejde med en bred kontaktflade og et bredt produktprogram, der er markedsledende inden for belysning og lystekniske løsninger.

Kvalifikationer:

Du har en el-teknisk baggrund – gerne som elektriker, elinstallatør eller måske energiteknolog. Det er ikke nødvendigt, at du har erfaring fra et lignende job men det er afgørende, at du kan se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du ikke er bange for at optræde proaktiv og imødekommende. Du har erfaring med diverse CAD programmer, og har mod på at arbejde med udvikling af nye produktserier. For kandidaten til Tyskland er det vigtigt, at du er fortrolig med det tyske sprog.

Din personlighed er ligeledes afgørende, idet egenskaber som selvtillid, gode kontakt- og forhandlingsevner, vedholdenhed og ikke mindst overblik og systematik i opgaveløsningen, er absolutte forudsætninger for succes.

Derudover skal du som menneske kunne drive dig selv, uden at opgaverne er defineret i detaljen!

Du tilbydes:

Et job hvor du bliver en nøgleressource i et uformelt, men professionelt team. Du lander i en stærk og solid virksomhed, hvor kulturen er præget af at man løfter i flok. Virksomheden vil gøre alt for at udvikle dig inden for et meget spændende fagområde, hvor projektering, rådgivning, kundekontakt og produktudvikling er nogle af hjørnestenene. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Har du lyst til denne udfordring, skal du maile din ansøgning mærket ”01.02.94” til stilling@eandersen.dk. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

 

 


Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart. Læs mere