Indkøbschef søges
19 dec 2017

Indkøbschef søges


Om green light a/s

green light a/s, www.green-light.dk, er en innovativ handels- og rådgivningsvirksomhed med hovedkontor attraktivt beliggende i Middelfart og datterselskab i Flensborg. Virksomheden er en førende specialist og leverandør inden for rådgivning og salg af komplette belysningsanlæg og lystekniske løsninger samt renovering af bestående belysningsanlæg, primært til industri, service, detail og den offentlige sektor. green light’s succes bygger i høj grad på evnen til at indgå i et nært partnerskab med kunderne. Ligeledes er medarbejdernes kompetence, kreativitet og evne til at tænke konceptuelt, når det gælder moderne, miljørigtig belysning, én af green light´s største aktiver. Som et led i den fortsatte vækst – også på det tyske marked – søges nu en dygtig indkøbschef, med stor kommerciel forståelse.


Indkøbschef

Dygtig købmand og innovativ leder med ansvar for indkøb, lager, logistik og QA * Ledelse af teknisk support

Jobbet

Med reference til direktøren og som medlem af ledergruppen, får du ansvaret for indkøb, lager, logistik og QA-funktionen. Ligeledes får du ansvaret for at lede og udvikle den interne tekniske support til salg.

Du skal udvikle og optimere virksomhedens samlede indkøb, der primært foregår hos en række udenlandske producenter og leverandører. Du bliver samtidig en afgørende ressource i hele resultatkæden, lige fra tilbuds- og indkøbsfasen, og frem til en løbende optimering af de endelige salgspriser. Du skal ganske enkelt optimere virksomhedens samlede DG, ved at fokusere på hele resultatkæden og supply chain management bliver én af dine fokusopgaver i jobbet.

I tæt samarbejde med hele organisationen, bliver du således en ledelsesmæssig nøgleressource, der bl.a. skal være med til at styrke organisationen og få den til at tænke endnu mere i tværorganisatoriske helheder og konsekvenser. Alle i virksomheden skal løbende præges til at have fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, pris, indtjening og konsekvens længere fremme i resultatkæden.

Du skal kontinuerligt udvikle og optimere processer, rutiner og måleværktøjer, og ét af dine succeskriterier bliver at skabe synlighed, overblik og ikke mindst fremsynethed. Skarp styring og løbende optimering af leverandørnettet, med fokus på QA, leveringssikkerhed og priser, samt ledelse og motivering af en række interne funktioner, med fokus på effektivitet og sammenhængskraft, bliver derfor væsentlige indsatsområder.

Kvalifikationer:

Du er en ”hård hund” når det gælder indkøb og du er samtidig én af de få indkøbsprofiler, der kan mere end blot indkøb. Fundamentet er imidlertid en solid erfaring med indkøb B2B og meget gerne også med et vist kendskab til supply chain/logistik. Du har bevist, at du er en dygtig indkøber og du har bl.a. skabt din succes gennem godt købmandskab, evnen til at levere det seje træk og en udpræget forretningsforståelse. Herudover har du en relevant teoretisk uddannelse, gerne inden for indkøb. Du er perfekt i dansk, og engelsk behersker du på forhandlingsniveau.

Som person er du selvstændig, vedholdende og systematisk, og din arbejdsform er præget af gennemslagskraft, konsekvens og overblik og så har du naturligvis rigtig gode kontakt- og forhandlingsevner. Du er samtidig en dygtig leder, der kan motivere og udvikle dit team.

Du skal også forstå, at der her er tale om et job, hvor du i stor grad selv skal have ”hænderne op af lommen”. green light er ikke en stor virksomhed med en bred vifte af støttefunktioner – det bliver den engang – men indtil da, skal du motiveres af et hands on miljø og glæden ved at komme med på en spændende og udfordrende rejse.

Du tilbydes:

En krævende og spændende stilling i en innovativ, international vækstvirksomhed, hvor der vil være store muligheder for at skabe rammerne for dit eget job, og hvor du møder en hverdag, der løbende vil udfordre dine faglige og personlige kompetencer. Du bliver således en væsentlig nøgleressource i et uformelt, men meget kompetent miljø, og du får stor indflydelse på din egen og virksomhedens udvikling. I stor udstrækning skal du selv være med til at skabe dette job, der er en nyoprettet stilling. Du får således muligheden for at bygge din egen platform for fremtiden og du vil møde store frihedsgrader, blot du aldrig mister fokus på det fælles mål. Gage- og ansættelses­vilkår forhandles individuelt.

Er du den rette til opgaven, skal du maile din ansøgning og dit detaljerede CV, mærket ”01.12.87”, til stilling@eandersen.dk. Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.


Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart. Læs mere